#140566
Anonym

Hej.

Det kan være en rigtig god ide at få set sin privatøkonomi igennem inden man går i sin bank til forhandling, eller ligefrem overvejer at skifte bank. På den måde, står man med stærkere kort og ved hvad man kan handle med, hvilke stærke sider man kan fremhæve og hvilke svage siger i økonomien man skal være opmærksom på.
Der findes flere slags finansielle rådgivere som kan hjælpe jer med dette, men generelt er de meget dyre – tit og ofte mellem 800-1500 kr. pr. time + kørsel mv.
Dog kan man finde flere der hjælper via mail og telefon – eksempelvis folk der er rådgivere til daglig mv. Det får tilsendt jeres dokumenter, budget mv, eller lægger evt selv budgettet udfra jeres oplysninger. Herefter ser de så på samspillet mellem jeres nuv. økonomi/gæld, gældsfaktor, rådighedsbeløb, kan evt. give forslag til ændringer/forbedringer. Herudover kan de komme med forslag til ting man kunne forhandle med banken om og komme med en analyse af hvilke ting du/I kan lægge vægt på ved skift af bank.
Ovenstående gør det for ca. 200-400 pr. time og en gennemgang af hele økonomien vil sædvanlig koste omkring 800-1000 kr. ialt. Dette er en væsentlig besparelse i forhold til en der kommer hjem til jer.

Man kan bl.a. finde en på banktorvet.dk men også en på hire2day.com under udlejning.

Håber I kan bruge ovenstående