#140452
Anonym

Tænk ikke på, at Jeres løn bliver kaldt beskeden. 23.000kr. er en helt almindelige løn og svarer ca. til en nyuddannet skolelærer eller politibetjent.

Det vigtigste er, at I skaber et klart overblik over hvad der går til faste udgifter, Og hvad I har af faste indtægter. Tag evt. en udskrift af samtlige kontibevægelser et år tilbage. Det kan vise ting I ellers ville have glemt at få med.

Her er en budgetkonto og betalingsservice, fantastiske værktøjer. Sæt så meget over på denne konto som muligt, dvs. telefon, avis, kontaktlinser, osv.

Det er vigtigt, at I hver måned har plus på kontoen, og at I laver en konto til opsparing, hvor der kan sættes mere eller mindre ind afhængig af Jeres overskud. Det er altid rart at have en konto med lidt penge på, hvis vaskemaskinen går i stykker.

Herudfra vil I kunne danne Jer et overblik over hvor meget I kan tillade Jer at bruge på husholdning som er mad, sæber, toiletpapir, m.m. og hvor meget der evt. vil være tilbage til tøj, legetøj, gaver og biografbiletter.