#139836
test

det er jo i og forsig muligt at blande skatte uvæsnet uden om sagen i og med at din mors renteudgift naturligvis giver hende et fradrag. Når hun udnytter proritets lånet fuldt ud opgiver banken jo rente udgiften, men der er ikke nogen der kan se hvad i betaler til jeres mor.

Hvis i ikke vil det er det så sådan at jeres mor skal opgive rente intægten fra jer og i dito skal opgive rente udgiften. I vil så sansynligvis blive afkrævet dokumentation som så vil være en kopi af aftalen eller gældsbevistet og det omtalte regneark.

Da jeg købt mit første hus lånte jeg også 120.000 kr. (var det vist eller var det 160.000) ved en god ven. Netop også på grund at den alt for store fortjeneste til bankerne Som den du jo selv er inde på. Et regne ark også så var det bare at betale. Hvis du laver det med en ydelses løbetids tabel kan man også ganske let holde styr på f.eks. ekstra afdrag. Det kunne jo f.eks. være at i vil hurtigere af med gælden eller at jeres mor bruge muligheden for skattefrit at give jer en gave hvert år.

næste punkt er jo arveafgiften så jo i realtieten er en uforskammet skat på skat på skat. Først skal vi betale når vi tjener og derefter gudhjælpende også når finder ud af at der ingen lommer er i den sidste skjorte