#139264
Anonym

For lige at forsøge at svare/komentere på det oprindelige problem tråden handler om….

Nææ, det er der egentligt ikke.. Eller.. Hvis du er en “god ven” af din bank og på trods af RKI-registringen har en stabil økonomi kan det godt lade sig gøre, men det kommer selfølgelig også an på gældens størrelse.

EN LØSNING:

Det bedste forslag jeg kan gi er at, finde et familie medlem, en god ven eller måske din chef? og låne et beløb svarende til det du skylder af en af dem. Derefter kontakter du den/de kreditore som du står i gæld til og gør hvad du kan for at FORSØGE at aftale en såkaldt “A’conto ordning – se nedenfor”, derefter taler du med din bank og får dem til at give dig skriftlig lovning på at de (når du er “gældsfri”) vil låne dig det beløb som du og kreditorene er nået til enighed om.
Det var sådan jeg selv gjorde det, og der var ingen problemer forbundet med det..

A’conto ordning:
En a’conto ordning fungerer således.. lad os antage at du har optaget et forbrugslån på 10.000 kr, har svigtet betalingen af afdrag og er blevet registreret i RKI. Nu er der gået 4 år og renterne har hobet sig op og din gæld er idag vokset til eks. 21.000 kr..
Det er her at en a’conto ordning virker. Du eller evt. din advokat henvender sig til kreditor med et forslag om at de kan få et beløb svarende til hovedstolen altså 10.000 kr eller måske endnu mindre nu og her, ellers kan de glemme alt om nogensinde at se en øre af de penge igen. Vupti! Din gæld er lige blevet halveret.. Hertil skal det lige siges at det kan være meget svært at få igennem, tal evt. med en advokat (gratis advokatvagt) inden du går i gang.
Har flere kreditorer registreret dig i RKI så start med at tale med dem du har den største gæld hos, da de senere er god motivation for de mindre.

Held og lykke… Tænk jer nu om 😉

Mvh. Xenfolio