#138754
Anonym

Det tager ikke mange klik at finde ud af, hvor uafhængig de såkaldte uafhængige rådgivere er. Tag eksempelvis Dansk Finansvejledning:

“Dansk Finansvejledning har indgået en fordelagtig aftale med en række større pengeinstitutter”
“Vælger du at skifte bank, modtager vi en henvisningsprovision fra banken, der gør, at vi kan tilbyde dig denne service gratis”.

Og så kan man klikke videre ind på cvr.dk og finde selskabets regnskab. Det seneste er for 2007 og viser et overskud til de 2 ejere på 3,4 millioner, som straks er overført til deres holdingselskaber, så pengene er beskyttet, hvis nu det skulle vise sig, at rådgivningen ikke var så god alligevel, og der skulle dukke erstatningssager op.

Og så er spørgsmålet vel også om der følger en garanti med fra selskabet, om at de opnåede vilkår i bankerne holder længere end til næste rentejustering???

Hvis en bank først annoncerede med at andre banker tilbød tvivlsomme vilkår, og dernæst solgte sine egne produkter via denne annoncering, ville der nok gå ca. 5 minutter før banken havde et påbud fra Finanstilsynet om at ophøre med denne form for markedsføring, som ville være i strid med reglerne om god skik.