Forside Fora Privatøkonomi bank glemte kurssikring…… bank glemte kurssikring……

#138664
Anonym

Dette er en yderst fornuftig forholdsregel fra bankens side. Selv når en køber har skrevet under, har han 6 dages fortrydelsesret, og du har jo selv dokumenteret, hvor meget kurserne kan ændre sig på 6 dage.

Hvis du havde insisteret (for det kunne du have gjort til hver en tid)på en kurssikring, ville du have købt obligationer på det tidspunkt. Hvis køber i løbet af de 6 dage sprang fra aftalen, skulle du så have solgt obligationerne igen, og kunne også derved have fået et tab. Den oplyste kurshistorik ville dog have givet dig en gevinst, men det er jo et tilfælde, og en helt usædvanlig kursudvikling. Jeg tror desværre, at din sag er præget af en vis grad af bagklogskab.

Jeg synes dog, at du skal klage til ankenævnet og prøve at få din ret. Det er bare ikke en garanti for, at du får dine penge. Om du får ret i ankenævnet afhænger meget af, om du kan godtgøre, at du har bedt om en kurssikring her og nu. Banken vil formentlig kunne henvise til en underskrift på, at du har modtaget rådgivning. Det er op ad bakke.