#138512
elkaya

God underholdning.

Jeg tillader mig at kalde det underholdning al den stund at de viste videoklip på linket daterer sig tilbage til 1995. Det var efter krisen i slutningen af 1980/begyndelsen af 1990. Nu genbruges de samme videoklip uden at forholde sig til den nuværende krise.

Hvem kan dokumentere at Johnny Liberty og hans ligesindede ikke har en personlig økonomisk interesse i at rejse rundt med foredrag og salg af egen litteratur osv. som den reelle drivkraft bag deres synspunkter.

Jeg siger ikke at alt er fryd gammen for borgerne i det internationale finansielle og politiske spil, men jeg påpeger blot at verden vil bedrages og den bliver det på mange måder og planer.

Johnny Liberty advokerer for at den amerikanske borgerkrig ikke var etv raceopgør men et opgør med europæisk indflydelse på det daværende amerikanske samfund, som han vil have genindført for at få afskaffet en snigende europæisering af nutidens amerikanske samfundsforhold.

Jeg kan ikke gennemskue relevansen al den stund at jeg ikke har et overblik over forskellene i eller sammenfaldet af paragrafferne i den amerikanske forfatning og den danske grundlov. Jeg har forgæves søgt efter mulig dansk og/eller europæisk sondering som modsvarer amerikansk common law og civil law, som Johnny Liberty og mureren taler om i deres respektive videoklip.

det vil være interessant at høre herom fra Jer der tilsyneladende har studeret disse teorier i gennem mange år og føler at I har set lyset, som de to herrer i videoklippene taler om også at have set.