#138336
Anonym

Tak for input.

Ja – nogle af tallene er som tidligere nævnt ikke præcise, da vi ikke har kig på én speciel bolig. Men på en af boligerne er tallene som skrevet.

Vi kigger i Ny Skanderborg Kommune, og selvom jeg også tror på prisfald, så tror jeg ikke, de bliver så store, som du nævner, men tiden vil vise, hvor slemt det bliver.

Grundværdien er omkring 5-600.000 typisk.

Såvidt jeg lige kan regne ud, så er forskellen på at låne 1,1 og 1,5 mio ca 1800/netto, så det er ikke langt fra, at en sparet bil betyder 450-500.000 tror jeg – uden at være sikker.

Ang. ejendomsværdiskat skal det siges, at vi har en solid opsparing, vi kaster ind, så det er desværre rigtig nok (dog er den 4-6.000 lavere pr. år på andre af de huse, vi kigger på – medgivet).

El kan du have ret i – det har svinget meget hvor vi bor nu, og jeg er i tvivl om, hvor meget mere man bruger i et hus, men tror nu ikke, det er helt skævt.

Varme – det er anslåede tal udfra salgsopstillinger i huse med fjernvarme (max 145m2). Tallet kan godt blive 12.000 – men igen – det svinger fra bolig til bolig.

Ang. forsikringerne, så er det igen anslået, og der kan nok spares lidt hist og pist vil jeg tro.

DANMARK har vi desværre brug for – sørgeligt men sandt.

Men tak for inputtet – jeg har fået en del at arbejde videre med i mit eget budget.