Forside Fora Privatøkonomi kontant hjælp???? kontant hjælp????

#137922
LMA

Der tager du helt fejl.

Jeg har tiltro til det finansielle system, selvfølgelig er der faresignaler, men på sigt – måske endda ganske kort sigt – vil finanskrisen være afblæst og der vil atter blæse sunde vinde på de finansielle markeder.

Det etablerede system fungerer, og jeg er ikke tilhænger af dine og dine ligesindedes mange konspirationsteorier, og mange latterlige ligegyldige links til amerikanske forfattere og semi-økonomer der næppe er slået igennem på de etablerede universiteter, eller på Wall Street for den sags skyld.

Jeg tror ikke på det er et systemskifte der skal til. Jeg tror på liberalismen og kapitalismen, jeg tror på de frie markedskræfter, og er overbevidst om at de finansielle markeder vil rette sig. Spørgsmålet er snarere hvilke tiltag der vil blive gjort når krisen er ovre, således en ny krise kan undgås.

Om det er restriktioner i forhold til muligheder på børserne, yderligere kontrol med bankerne eller? – det har vi nogle politikere der sammen med rigtige økonomer må undersøge og beslutte i samråd med de velfungerende banker m.fl.

Og de velfungerende banker, dem er der trods alt fortsat flest af!

Så hop du blot over på tråden vedr. største krise siden 1929 og snik-snak videre med neptun123, renecort og de andre “sludrehoveder”.