#137834
Anonym

Jamen Elkaya, Hvordan skulle vi så betale for førtidspensionen og ældrepleje og hospitaler og børnebeskyttelse og bankerne osv? 😉

-Når levealderen stiger, hvorfor er det pludselig blevet en menneskeret at gå tidligt på pension?
-Min gamle mor skal ikke tvangsvaskes om natten og have arvesmykkerne stjålet af personalet på plejehjemmet
-Hospitalerne er så møgbeskidte at det kræver et godt helbred at overleve en indlæggelse
-Efter Tøndersagen dukker der flere af den slags gysere op (Mou) hvor folk flytter kommune for at slippe væk fra sagsbehandleren
-Finanstilsynet fangede ikke Roskilde bank eller Bank Trelleborg i tide

Vi bilder os ind at staten er bedre til den slags opgaver men de fejler gang på gang. Når de har fejlet så er det altid pga manglende resourcer og de får tilført ekstra penge. Det svarer til at give hunden en godbid hver gang den gør noget tåbeligt og resultatet bliver derefter og forudsigeligt.

Det finurlige er også at vores fine statsfinanser de senere år svarer til statens indtægter fra olin og gassen i nordsøen. Når det er slut er der et stort hul.
Vores demografiske udvikling er heller ikke nogen hemmelighed: I fremtiden er der langt færre til at betale for gildet, medmindre vi får indvandring af kvalificeret arbejdskraft – ikke analfabeter.
Dvs indenfor nogle ganske få år har vi balladen med store underskud og vi kan håbe på at fornuften kommer frem at vi alle må tage mere personligt ansvar for vore liv for staten er bankerot!