#137824
elkaya

Jeg tillader mig at kommentere på et spørgsmål som du ikke har stillet.

Med et forbrugslån af den størrelse ville jeg personligt føle mig meget udsat for den finansielle sektors luner, som p.t. peger på større udlånsrenter og mindre indlånsrenter.

Privatkunderne skal med andre ord også være med til at betale for de tab som erhvervskunderne har påført bankerne i forbindelse med deres låneengagementer på betingelser som kun privatkunder kan drømme om at kunne have fået eller vil kunne få.

Christian Kjær som repræsentant for generationers formueetablering udtaler ofte at han er meget bevidst om ikke at være unødvendigt afhængig af bankerne, hvilket efter sigende skulle være baggrunden for at de selskaber som hans kapital repræsentere ikke skulle være særligt eksponeret med gearede investeringer, som ellers synes at have været baggrunden for mange øvrige virksomheders vækst i gennem det seneste årti.

Vi læser gang på gang i pressen hvorledes ellers hæderkronede virksomheder står i mulige gældsfælder, hvor resultatet af virksomhedsdrfiten ikke vil kunne betale renteudgifterne.

Jeg var selv overrasket over at et velrenommeret selskab som Danfoss senest er blevet nævnt i denne sammenhæng.

Husk også på at en bank uden varsel kan og vil opsige dit lån uden grund til indfrielse med 3 måneders varsel, hvis de måtte skønne at enten bankens egen økonomi eller din personlige økonomi måtte tale for det.

Tænk på det hvis/når du laver en strategi for din fremtidige økonomi.