#137562
Anonym

Så vidt jeg ved er det kun, hvis vi gifter os – http://www.familieadvokat.dk/Emner/421.html – og det har vi ingen aktuelle planer om at gøre endnu.

Hvis jeg modtog boligsikring ville den ryge sig en tur da han ved at flytte ind her naturligt anses for at bidrage til huslejen, men jeg modtager ikke boligsikring og får heller ikke ekstra kontanthjælp grundet høj husleje eller ligende.

Jeg kan godt forstå de indlæg der mener, at det er alt for tidligt at købe noget – og det er måske også fornuftigt at vente. Vi tænkte blot, at da lejligheden her er for lille til to mennesker (et-værelses lejlighed på 40m2) på længere sigt. Min kæreste arbejder hjemmefra og det foregår så fra køkkenet indtil vi finder noget størrere. Hvis vi skal have en størrere lejlighed der ikke er alt for dyr er der lang ventetid i boligselskaberne. Vi kan vælge at leje privat, men huslejen vil da være så høj at vi reelt ikke er meget under, hvad det vil koste at have ejen bolig og muligheden for at lægge en den til side til senere at købe bolig er minimal. Det var de overvejelser vi har gjort os.

Vi er begge indforstået med at det vil gå fint nok med min lejlighed i et halvt års tid – men hvad bør vi gøre i det halve år, hvis vi påtænker at købe til den tid – opsparing eller betale forbrugslån ud?

På forhånd tak,