#137528
Anonym

Jeg var ikke klar over, at metoden med at sælger giver køber et kontant beløb i stedet for et afslag i prisen egentlig var ulovlig. Jeg kender ikke meget til det at løbe og sælge bolig og er først nu ved at undersøge hvordan det hele foregår. Den ovennævnte metode er blot en vi hørte om havde været brugt. Jeg anede ikke, at det var ulovligt, men nu hvor i har gjort mig opmærksom på det vil vi selvfølgelig ikke gøre det.

Jeg er også godt klar over, at min kæreste er det stærkeste papir her og at han sansynligvis vil stå som ejer 100% så længe jeg er på kontanthjælp.

Angående den bolig vi havde kig på så har vi også lige i dag hørt at sælger har bedt om nogle måneder til at finde ud af, hvad han vil før mægleren fortsætter arbejdet med at sælge boligen. Det passer os sådan set fint da vi så har tid til at finde pengene til at få bilen registreret her i landet. Og når det er gjort kan vi så vælge at lægge penge til side til brug for udbetaling eller måske at få mit forbrugslån betalt ned. Forhåblig passer det tidsmæssigt med at vi stadig har en mulighed for at få den pågældende bolig.

Hvis vi sørger for at få udgifterne til bil registreringen betalt, hvad vi i så råde os til at gøre derefter. Hvis vi har mellem 5.000 – 8.000 hver måned i overskud (det varierer da min kærestes indtægt ikke er ens hver måned) skal vi så betale mit forbrugslån ned eller skal vi lade det fortsætte som hidtil med 2000 hver måned og så lave en lille opsparing så banken kan se, at vi har noget af udbetalingen/diverse udgifter ved at købe?

Tak for alle de gode indlæg. Det er rart at blive lidt klogere på disse ting da vi er lidt på bar bund.