#137518
Anonym

Hej Ålborg.

Som jeg læser dit indlæg, er du godt i gang med at tro at du/I kan komme til ”rigdom” ved at snyde/bluffe jeg dertil. Vær sikker på at Jeres projekt vil mislykkedes og I bagefter vil stå med en stor gæld, måske hver for sig og I som deraf vil forblive mindre bemidlet resten af livet. Til gengæld vil jeg tro, at du har en chance for at blive en god socialist.

Jeg håber du ved hvad det vil sige at være på kontanthjælp — Sådan hurtigt fortalt, vil det sige du ikke må eje noget af særlig værdi, ej heller et hus. Med en indkomst på 108,000 kr. årligt minus skat og med et lån som du afdrager med 2000 kr. månedligt de næste ca. 3 år, kan du nok ikke hjælpe særligt meget til med faste udgifter og husholdningen. For at være ærlig, bliver der ikke til mange fedtemadder af din kontanthjælp.

Dvs. det bliver din kæreste, som mere eller mindre skal klare alle udgifter, for en indkomst på 350,000 kr. minus skat. Jeg vil nødig være lyseslukker, men dit projekt er ganske urealistisk. Hertil skal du altså lægge risikoen for at din ven måske slet ikke kan trives i DK, han bliver arbejdsløs, samt Jeres forhold kan går i stykker. Og hvad bliver så resultatet — Ja, — Det kan du læse i afsnit 1.

Med venlig hilsen Kimmer.