#137468
Anonym

Tak for besvarelserne.

Vi er førstegangskøber og kender ikke meget til det at købe ejendom. Som det blev stillet op kan jeg godt se, at det ikke helt går an, men det er rart at høre, at det ikke er helt ved siden af.

Vi havde også tænkt på måske at foreslå sælger at bibeholde den oprindelige pris (hvis vi kunne få et lån hjem på det) og i stedet for et afslag i prisen på 100.000 kunne sælger så give os 40.000 – 50.000 som vi kunne betale mit forbrugslån ud med. Jeg kender en anden som har brugt en sådan model ved køb af bolig, men ved ikke hvor udbredt det er. Måske nogen her har en idé om hvorvidt det er realistisk?

Indlægget omkring bilen er dog lidt foruroligende. Det drejer sig om en Toyota Picnic 2.2 TD fra 1999 der har kørt 300.000 km nu. Nogle vil måske mene, at det er vanvittigt at betale så meget for at få den på danske plader, men en tilsvarende bil her i landet vil være dyrere og vi er i den situation, at vi faktisk flere gange har haft god brug for den flexibilitet bilen har med hensyn til stor bagageplads eller 7 sæder.
Vi havde læst et sted på nettet at når en bil overføres til danske plader har man op til seks måneder til at afdrage i og da dette lød rimeligt taget i betragtning at det er store beløb folk skal af med har vi ikke tjekket med SKAT. Det er derfor noget af en ekstra streg i regningen, at jeg nu her læser at det skal betales kontant. Hvis det er tilfældet så er der lidt krise på vej her i det nordjyske!