#137442
Anonym

Ja jeg er enig.

Efter en hård arbejdsdag sætter folk sig ved TV’et og mens de er mest trætte, bliver de lullet ind i en passive underholdnings hypnotisk trancen.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at folk kommer ind i en svag hypnotisk trance, når de ser TV.

Nyhederne er en autoritær person med monotomt toneleje der fortæller seerne hvordan virkeligheden er. Nogle gange er der en over autoritære ekspert i studiet hvis det er et kompliceret emne der skal forklares.

Den samme virkelighed vil være at finde i aviserne.

På den måde kan man manipulere befolkningen til at tænke det ene eller det andet.
Hvis borgeren tænker selvstændigt over hvad der egentlig er blevet sagt i medierne, vil han eller hun opleve et massivt pres fra andre, der ikke er parate til at bryde denne massehypnose. Vi har set i tråden her, hvordan folk kan blive yderst spydige, hvis man sætter spørgsmålstegn ved illusionen skabt via medierne.

Jeg oplever meget tit at folk ikke kan finde ud af at tænke selvstændigt. De har ikke brugt den evne før.

Det kan godt være at nogen kan tænke selvstændigt, men de har lært, at hvis de siger hvad de egentlig tænker møder de ondskabsfulde personer der prøver at få dem ned med nakken. Tankekriminalitet er åbenbart en alvorlig forbrydelse i vores frie del af verdenen.

Frihed er at have lov til at sige hvad man mener og ikke blive hånet for at tænke anderledes end hvad størstedelen af befolkningen gør.