#137346
Anonym

Elakya, mit spørgsmål var relevant for mig, og rummede bestemt intet ønske om underholdning. Jeg refererede til dine og thsv’s interne opgør, som du jo gav udtryk for var en hyppigere sag.

Mht. folks uvidenhed omkring økonomi kan jeg da kun sige at jeg er et pragteksempel. Jeg har aldrig følt behov for at tilegne mig viden omkring emnet når det hverken interesserer mig eller er et problem. Først nu hvor jeg kom til at mistænke min bankrådgivers motiver, blev jeg nysgerrig. Det kan jo lyde meget mærkeligt for jer der tænker på økonomi dagligt; men sammenlign det evt. med folk som ikke ved en døjt om den computer, de rent faktisk tjekker deres netbank og vigtige mails med. Umiddelbart ikke skide smart, men man må vel placere sin viden et eller andet sted; og man synes altid selv at det er skide fornuftigt.

Jeg ser ingen grund til at oprette falske tråde herinde; folk med så lav humor ville nok vælge et andet forum. Der er nok bare en del mennesker, der ikke har økonomi blandt topprioriteterne her i livet.