#137222
elkaya

Marley, det var egentlig også mit formål, at du skulle have afklaret dit spørgsmål efter min bedste vurdering og viden. Måske er du med alle indlæggene nu også bedre rustet til at gå i dialog med din bank og deres sælger, som jeg og med forbehold ikke kan lade være med at mistænke for at have villet hyppe sine egne kartofler frem for dine interesser i forbindelse med financiesieringen af dit boligkøb. Men som sagt med forbehold, da jeg jo ikke kender alle detalne omkring hele situationen i forbindelse med boligkøbet, som jeg da håber er foretaget ret nyligt, hvis banken tager 8,5 % i rente. Kunne banken slet ikke have tilbudt dig et større prioritetslån til en mindre rente på tispunktet for boligkøbet? Hvis dine indtægstforhold har bedret sig markant siden boligkøbet, så kan du jo også tage en snak med banken at få revurderet dine to engagementer med dem, således at prioritetslånet øges og og bolig-kassekreditten reduceres tilsvarende og at bolig-kassekreditten måske også kan ydes til en billigere rente, hvis dine økonomiske er markant bedre nu. Det kan være den allerbilligste løsning lige her og nu.

Henvend dig altid selv til realkreditten for at høre hvad de kan tilbyde dig i stedet for at lade bank sælgeren være mellemmand, så eliminerer du risikoen for at han prøver at få en større bid af kagen end godt måske er for dine egne interesser.

Brug mybanker.dk prissammenligningen til at undersøge hvad du skal betale andre steder for en bolig-kassekredit og et prioritetslån i andre banker inden du henvender dig til din nuværende bank, så du har noget at handle ud fra med din banks sælger.

Hvis ikke du selv kan gennemskue “værdien” af rådgivningen som en sælger af et produkt yder dig, her banklån, så spørg dig altid for og undlad at forlade dig på at sådan rådgivning også altid er til dit bedste.

Det er ikke første gang at thsv anklager mig og vist også andre for ikke at kunne læse indlæggene ordentligt inden jeg og andre kommenterer herpå, selv om han også selv synes at have visse begrænsninger i kunsten at læse mellem linjerne og indenad.

Men du har på bedste dipplomatisk afgjort striden 1-1. Tak for det.