#137192
elkaya

Til JPUSA – du har vel også en tidsforskel til DK at slås med?

Bedre sent end aldrig, så vil jeg lige bemærke at for forbruger kreditaftalen, som medlemmer af brancheorganisationen Lokale Pengeinstitutter bruger, gælder at banken i særlige tilfælde kan opsige kreditten helt uden varsel. Uanset hvad kan banken iøvrigt altid opsige lånet med 3 måneders varsel.

Oplysningerne på http://www.boliglaan.dk om opsigelse af forbrugslån i banken med 14 dages varsel forekommer mig ikke at være korrekte. Om der findes en lovgivning fopr opsigelse af forbrugslån i banken, ved jeg ikke, men søg eventuelt på http://www.pengeinstitutankenævnet.dk for at se om du kan finde hen til sådan lovgivning eller muligvis søgning på finansrådets hjemmeside kan give dig svar på dit spørgsmål.

Du bør også læse reglerne for debat på mybanker.dk. Reklame for egen virksomhed eller produkter er ikke tilladt.

Hvis nogle skulle komme så galt afsted i banken, som du er så forarget over er muligt, så er det vel blot nye mulige kunder for din virksomhed med udstedelse af pantebrevslån, men hvad er så kursen på et pantebrevslån hos dig, når du du tilsyneladende gerne hænger ved kunden i tykt og tyndt.

Jeg ønsker i øvigt ikke at deltage i mudderkastningen under dette emne.