#137170
Anonym

Du har en (samfunds)politisk holdning til Fih i modsætning til resten af verden der nok mere har en forbrugerpolitisk holdning. Fint nok. Den må du gerne.

Men ud fra din holdning er det da ligegyldigt hvordan banken kreditvurderes. Du har noget mod banken og så finder du bare på hvad du kan – relevant eller ikke – for at genere den. Iøvrigt mener jeg at facadeskiltet er en skændsel i bybilledet, så lad være med at indskyde penge. 😉

Iøvrigt er det et langt stykke (så langt som jeg i min vildeste fantasi kan forestille mig vi kommer) ikke staten men derimod andre banker (aktionærer og kunder) der kommer til at betale for FIH’s evt. krak. Staten slipper sandsynligvis uden at tage en krone op af lommen. Jeg er iøvrigt også kunde i andre banker og aktionær i nogle. Jeg har betalt ved at min hovedbank (bl.a. pga beredskabet) har halveret min indskudstrente og mine bankaktier er … uha, det tør jeg ikke tænke på. Og hvis det er nødvendigt, så betaler jeg mere. Det er spillets regler. Men jeg prøver osse at maksimere mine renter.