#136908
Anonym

Elkaya, jeg tror du forveksler Neptun med mig og det er jeg smigret over….så vidt jeg har set er jeg den eneste der har talt for en guld/sølv fod i verden for pengesystemet.

Og som sædvanlig er du jo grundig, det sættes der pris på!!!!

Du har helt ret i at hvis der ikke kommer mere gennemsigtighed i systemet så vil de samme spil foregå med svindel og humbug som det sker iøjeblikket.

Hvis der kommer en ædelmetalfod på pengene som vi kan stole på så kan central bankerne ikke bare trykke penge som det passer dem….det sker NU i Storbrittanien og USA – kineserne synes ikke det er særlig fedt at deres opsparing (surt tjente penge) bliver til matadormønt.
En ædelmetalfod vil kun virke hvis der er åbenhed, jeg tror det er den eneste chance der er for ærlighed – lige nu er vi bare tilskuere til at dollaren og pundet kollapser og dermed også euroen (inkl kronen).

Prøv at spørg nationalbanken (kommunikation@nationalbanken.dk) om hvad der sker med Danmarks 66.5 tons guld…..de vil ikke svare på det da det er hemmeligt.

Guldet er udlånt til en lille rente og indgår dermed i manipulationen af guldprisen på verdensmarkedet. Guderne må vide hvem det er udlånt til men os almindelige borgere kan ikke få det at vide.
Hvis guldet ingen værdi har udover symbolværdi – hvorfor sælger de ikke bare? Hvis det har værdi, hvorfor kan vi ikke få at vide hvad de gør med det?

Tror du har ret i at lovværket bunder i enevælden og os på gulvet bliver nok bare forvirrede hvis vi får sandheden……

Nogen gange overgår virkeligheden fantasien og hvis vi ender med en verdensvaluta så bliver manipulationspotentialet mange gange større…..

Plat: Jeg taber …. krone: De vinder

Keep smiling