#108934
Anonym

Sådan umiddelbart ser renten på Danske Prioritet jo ikke helt vanvittig ud, men det kunne jo aldrig skade at få lavet en samlet sammenligning af renteudgifter/månedlige betalinger ved en kreditforeningsløsning på hele beløbet, eller en 2-delt løsning i en anden bank.

Hvis i decideret er i problemer over hver eneste uforudsete udgift, så er budgettet jo nok strammet en skrue for meget.

Decideret afdragsfrihed ville jeg personligt være lidt betænkelig ved, da det jo godt nok giver større råderum i dagligdagen – men tilgengæld er problemet potentielt det samme ude i horisonten. Men hvis situationen eksempelvis er så desperat, at det står mellem afdragsfrihed og et dyrt forbrugslån til en uforudset udgift, ja så er afdragsfriheden stadig klart at foretrække.

En mellemting kunne være at fortsætte med kreditforeningslån med afdrag, og så den anden halvdel som en kassekredit, der kan afdrages mere frit – eller et boliglån med mulighed for afdragspauser efter behov (det koster jo det hele, men det er langt langt bedre end alskens desperado løsninger).

Forsikringen lyder ikke horribelt dyr, men det kan da umuligt skade at få et tilbud hjem fra forskellige forsikringsselskaber.

Mvh
Morten