#136658
Anonym

@neptun202

Rigtig godt skrevet, er meget enig.

Dog tror jeg ikke det er terrorister vi har rendende rundt i hverken Afghanistan eller Irak. Størstedelen af disse menige soldater tror faktisk på, at de er med til at “redde” verden – De er også bare ofre for bedraget.

Men mit store problem er imidlertid, at finde et alternativ til de kendte systemer som f.eks. socialisme og kapitalisme. Alle hidtidige systemer har vist, at enden bliver en elite, der har raget alt af værdi til sig, mens pøbelen slaver videre. Og man skal ikke glemme, at store dele af pøbelen faktisk godt ved, at de er slaver, men vælger at leve i disse “trygge” rammer fremfor at springe ud.

Så indtil videre forsøger jeg på de indre linier , at kæmpe mod korruption og elitære overgreb mod befolkningen. Læserbreve og blogs tjener på kort sigt fint målet, ift. at oplyse om de faktiske forhold. Men ultimativt må folk på barrikaderne og demonstrere mod disse helt utålelige forhold.
Vi skal dog passe på, at blogs og lignende ikke bliver en sovepude, hvor folk blot får afløb for deres frustrationer, og dermed ikke kommer videre, og rent faktisk arbejder forlanger forandringer.

Så min opfordring til alle Danskere skal være at deltage i kampen, for det vi pt. er vidne til, kan ingen mennesker være tjent med.