#136656
Anonym

Ja det er uanstændigt. Men den magtfulde elite følger en helt anden logik end befolkningen. Politikerne er blot nogle magt liderlige bæster der siger det folket vil høre og gør det modsatte. Deres funktion er, at skabe en illusion af de styrer og befolkningen har et valg.

I Danmark modsat USA har vi flere partier og flere valg muligheder. Men i bund og grund er det som USA med 2 store partier. Vi har flere partier end i US, men de klynger sig altid sammen i 2 store bloke. En rød og en blå blok.

Når den røde blok er ved magten siger oppositionen altid det rigtige. De skælder ud over hvad den modsatte blok gør ved vores fælles frihed. Når befolkningen får nok af at blive undertrykt stemmer de på opposition og de får nu magten i ca 4 år. Nu er det pludselig den røde blok der skælder ud over uretfærdigheden den blå blok gør ved vores frihed.

Dette undertrykkelses pendul svinger fra blok til blok og undertrykker os mere og mere mens den lover bedre velfærd og frarøver os vores hårdt tjente penge.

Det er et spin-diktatur. Et 1 parti system med 2 ansigter. Good cop bad cop.

Ligegyldigt hvilke parti man stemmmer på, er det en stemme på undertrykkelse.

Personligt kan jeg ikke lide politikere. Hvis flere var som mig ville politikerne aldrig blive stemt ind og ingen ville betale for deres egen og andres undertrykkelse via skat.

Jeg vil aldrig betale skat mere. Det er som at betale til mafiaen. Mafiaen kommer også efter en hvis man ikke frivilligt vil betale beskyttelsespenge.

Vi har alle set hvordan politikerne arbejder. For dem handler det om at signalere handling. Derfor er meget af det politikerne indføre fuldstændig til grin.

Hvis noget ikke virker og befolkningen kræver handling vil politikerne uden tøven sige

“Vi vil give flere penge til…” som om flere penge altid er løsningen.

De sælger os falsk tryghed og stjæler vores frihed.

Skriver jeg “bombe” nu, er jeg sikker på at staten læser med, da det nu er blevet lovpligtigt at staten skal aflytte og checke tlf. og internet aktivitet for at sikre os mod onde terrorister.

De eneste terrorister jeg er bange for er staten som udføre terror i andre lande som Afghanistan og Irak og krænker vores frihed her hjemme. Jeg vil fandme ikke betale til den flok lejemordere der skyder uskyldige ned og lemlæster kvinder og børn.

Det er en menneskeret at være fri. Den frihed vil jeg gerne se NU!