#136542
Anonym

Interessante observationer, men lige et par kommentarer:

Guld og sølv priserne er manipulerede netop for at få folk til at glemme det som værdi bevarende, den påstand mener jeg er veldokumenteret på http://www.gata.org.

For et par år siden var Dow Jones indekset 42 Toz guld værd – nu er det 7.2 Toz værd. Så når du ser din nominelle værdi gå op af papir investeringer så er det bare et udtryk for inflation…..tab af købekraft!!!!

USA havde den bedste forfatning i verden men de har fået eroderet/udhulet deres værdier over en lang årrække.
Du skal bare se at løsningsforslagene på den nuværende krise bliver noget med at IMF og verdensbanken skal træde til og vi ender med en globalpapir valuta igen hvor det er Verdensbanken (eller tilsvarende) der bestemmer renten!!!!
Find Alex Jones “Obama Deception” på google video for et alternativt syn.

Pengesystemet på verdensplan står overfor et MEGA kollaps – indenfor et halvtårs tid er nok sandsynligt men det er svært at gisne om.

Den STORE ting som ingen snakker om er at USA ingen intentioner har om at betale deres gæld, den fikser de ala Weimar Tyskland så de formelt betaler den men med papir dollars som intet er værd.

Den anden enorme ting er omkring 600000 milliarder dollars i credit default swabs som venter på at eksplodere i hovedet på systemet….det bliver den udløsende faktor!

Briterne trykker formelt bare pund nu for at løse problemet de har – i historisk perspektiv har det aldrig fikset et lands økonomiske problemer.

Guld og sølv skal mere ses som en værdi bevarende ting og det er der flere og flere der får øjnene op for fordi hvor skal pengene ellers sættes når de er på vej i NUL?

Sådan har det været i 5000 år og jeg ser ingen ændring i det?

De nye CO2 skatter som bliver udtænkt bliver foreslået betalt til verdensbanken, den er helt gal:
For global opvarmning kan du studere the great global warming swindle og søge på danskeren Henrik Svensmark som har vægtige argumenter for at CO2 har en minimal betydning.

Sjovt nok så gider klima forskerne rundt i verden ikke have “Sol aktivitet” folket med fordi vi er jo blevet enige om at CO2 er problemet, der er ikke noget at komme efter!!!!

Det er endnu en løgn hvor vi bliver ledt som får mod et oligarkisk samfund som jeg ikke synes ser så fedt ud.