#136468
Anonym

Folket vil bedrages.

Min rejse mod sandheden gik i en større forståelse af pengesystemet og hvorfor politikere hellere end gerne ser det nuværende system fastholdt.

Demokratiet er latterligt. Læg mærke til, hvordan demokratiet gang på gang bliver fremhævet som den bedste styreform, selvom folk ikke engang inddrages i vigtige beslutninger. Faktum er, at demokrati er en form for diktatur, hvor den politiske elite kører deres magtspil.

Folket bedøves ved høj beskatning, så de går på arbejde og ikke kan overskue simple problemstillinger og bruge deres kritiske sans overfor mainstream tendenser. Når de kommer hjem, bedøves de med X-Faktor og ligegyldig TV-Avis, der kun berører overfladen.

Pengesystemet er designet til at holde os alle som slaver. Politikerne har bedraget folk med deres snak om mere kontrol af det finansielle marked, fordi de ved, at for enden af det fri marked findes ingen politikere.

Denne oplevelse har været helt utrolig. Det er ligesom at finde ud af blå altid har været grøn. Takket være internettet kan vi endelig blive frie.