#136436
elkaya

SP ordningen. Tabene er tilsyneladende store. Kan kun opfordre alle som ikke har strengt brug for pengene til andet end fest og farver, at de lader pengene forblive i SP. Der er mange indlæg på dette site som beskriver elitens overgreb mod menigmand. Dette er et godt eksempel.

Først tager man pengene fra befolkningen fordi de har arbejdet hårdt og tjent mange penge. Så vælger man nogle investeringspuljer som befolkningen så kan vælge imellem eller blive placeret i. Så mangler staten penge pga. en finansiel krise som de skal finansiere med skatteydernes penge og så tillader man frigivelsen af denne pensions opsparing på trods af alle tidligere anbefalinger af nødvendigheden af mere privat pensions opsparing.

Lad politikerne og de finansielle virksomheder ligge som de selv har redt til og lad pengene blive hvor de er eller om muligt flyt dem andre steder hen, hvor du mener at kunne få bedre betingelser end hos den nuværende administrator, ATP.

Lad os eventuelt kræve af politikerne at midlerne ubeskattet skal kunne flyttes til andre eksisterende pensionsordninger, så man ikke skal betale administrations omkostninger flere forskellige steder.

Giv politikerne en lærestreg og vis dem en gang for alle at vi som vælgere ikke længere vil finde os i deres søvngænger agtige skalten og valten med betroede midler efter deres eget for godt befindende.