#136090
Anonym

Det der er kerne problemet er at befolkningen ikke ønsker at være frie. De har det fint nok med at være slaver og betale deres træl-afgift(skat) med glæde.

Prøv at se hvor lang denne tråd er. Jeg har på bedste pædagogisk vis prøvet at forklare igen og igen, hvor simpelt pengesystemet er indrettet, så selv en ikke økologisk burhøne ville kunne forstå det. Det er ikke særlig svært at forstå at når bankerne kan udlåne 10 gange det beløb de har i deres indestående og andre banker kan gøre det samme opstår der en kæmpe boble der selvfølgelig vil springs hvorefter man får depression og en hurtig verdenskrig hvor efter man starter et nyt pyramide spil.

Hvis man vil have have årsagen til finanskrisen i en lille tegnefilm for børn, kan jeg tilbyde det:
http://video.google.com/videoplay?docid=-9050474362583451279

Selvom jeg ønsker at hjælpe de svageste uden personlig vinding kan man ikke hjælpe mennesker der ikke vil hjælpes.

Det er en klassisk perler for svin situation:
“Giv ikke hunde det hellige, og kast ikke jeres perler for svin, for at de ikke skal trampe dem ned med deres ben og så vende sig om og sønderrive jer.”

Jeg forstår dit stærke ønske om frihed. Jeg vil hellere dø end at at afgive min frihed.
Men slaver aner ikke hvad frihed er og tror man er fri når man skal bede om tilladelse til at agere fri.

Hvis du giver mig din mail kan jeg sende dig en ebook om hvordan du kan finde frihed selvom du er omgivet af slaver der ønsker at forblive slaver og holde dig fanget. Men der er en vej ud hvis man kender vejen.