#136002
Anonym

Du har ret i, at når jeg sætter spørgsmålstegn ved kernen af menneskers fundermentale tryghed kommer der en reaktion. Det er den basale tryghed, jeg truer med mine spørgsmål.

Men jeg føler virkelighedsbenægterne truer min tryghed, fordi de ikke vil fatte at deres virkelighedsbenægtelse er selve årsagen til, at vi bliver ramt meget hårdt og løsningen er, at vi ser i øjnene hvordan situationen er så vi kan handle ud fra det.

Hvor kan jeg flygte hen? Jeg har disse lemminger rundt om bennet af mig som ikke vil fatte, at de er skyldige i, at det bliver meget utrygt, fordi de benægter virkeligheden.

Det svare til at vi er på et skib og jeg ser et isbjerg og råber “styr uden om isbjerget”. Men fordi folk er en flok angste kujoner, latterliggøre og håner de mig for at slippe for at skulle se en meget utryg situation i øjnene og måske skulle reagere på det. Det er meget nemmere at benægte isbjerget og det virker også fint så længe bandet spillede.

Hvis folk vågnede op nu kunne vi som det fantastiske folk vi er finde en super effektive dansk løsning og sikre hyggen og trygheden. Men danskerne tigger desværre om uhygge og utryghed mens vores samfund er ved at udvikle sig til en politi state pga. “terror” rockerkrig og senere financialt sammenbrud.

Vi nærmer os isbjerget.