#103516
Anonym

Dankortet er stadig gratis for forbrugeren. Store butikker bliver fremover afkrævet op til 50 pr. transaktion, men det er en sats, som aftales banken og butikken i mellem. Der er heller ikke nogen, som har forlangt butikkerne at sende gebyret videre – men det var jo det letteste, for så bliver alle sure på bankerne.
Er dankort-systemet ikke til både bankernes, butikkernes og forbrugernes fordel? Hvorfor skal bankerne så betale gildet?

Og hvad er det for noget med alle de skjulte gebyrer? Er ret sikker på, at man kan gå ind i hvilken som helst bank og få udleveret en komplet prisliste over serviceydelserne. En stor del af det kunderne betaler for i gebyr er nemlig serviceydelser, som man betaler for at banken yder en ydelse efter eget behov. Bruger man ikke de forskellige services betaler man intet. Det er ens eget valg!

Mht. Ekstra Bladets “afsløring” viser det jo bare, at ingen kigger på kortet alligevel. Resten af Verden klarer sig uden billeder på kort, så hvorfor skulle vi så ikke kunne det?