Forside Fora Privatøkonomi udgifter ved at sidde i hus til 1,1 mill udgifter ved at sidde i hus til 1,1 mill

#135988
Anonym

Fik mig nu taget sammen til at ringe til banken angående at vi gerne vil ligge vores lån om til et F1 lån og vi vil gerne ha vurderet huset efter vi har sat det i stand så vi kan få betalt vores banklån af.

Har ikke hørt fra banken siden jeg snakkede med ham for en uge siden. Men i dag har vi så fået et brev fra dem om noget dokumentation vi skal skrive under på angående noget rådgivning om lån selvom det er et halvt år siden vi lavede det

Er ikke vild med bar at skrive under på noget som jeg ikke helt er med på hvad er så ville da lige høre her inde om i kan hjælpe mig lidt.

Der er nogle punkter hvor der står at vi godt ved at hvad risko er og sådan noget ved et lån.

Men så er der et punkt som lyder: “Vi forventer at indfri/ekstraordinært afvikle lånet inden for de næste 3-10år og har fået oplyst, at de årlige omkostninger i procent, hvis vi indfrier lånet før tid”
Hvad mener de lige med det..? har det noget at gøre med det lån vi vilt til at ligge om nu..?

Så er der et andet punkt som lyder: “I forbindelse med rådgivningen er vi opmærksomme på, at privatlån kan udgøre et alternativ til det lån, som vi har indgået aftale om.

Det valgte Boliglån 10.81% i årlige omkostninger.
(ÅOP)

Det alternative Privatlån har 14,93% i årlige omkostninger
(ÅOP)

Det forstår jeg slet ikke noget af rigtig..

Kan godt være det bar er en standard formular de sender ud til alle som låner penge af banken.. Men man blir da lidt mistænksom efter at den kommer en uge efter at man lige har ringet til banken om at man gerne vil af med sin bankgæld..

Kan selvfølgelig godt spørge banken men de åbner først mandag, så var da lidt nysgerrig om i kunne hjælpe mig lidt.