#103512
Anonym

Tjaa.. er dybt uenig med at man ikke må have lov til at brokke sig. Banker i dag tjener styrtende (som de jo også har lov til), men af og til forglemmer man, at eks. dankortet i sin tid blev lovet gebyr frit, men næh nej – idag vil bankerne også tjene penge på det.

Det er jo ikke fordi bankerne sulter – de tjener masser af penge til aktionærerne på bekostning af alle de almindelige kunder, som bare må finde sig i alt hvad bankerne disker op med. Jeg kunne starte med alle due skjulte gebyrer – som det er ufattelig mange af!

Og for lige at få det med – de 50 øre pr. transaktion var faktisk den maksimum sats som var aftalt, men minsandten om ikke alle banker fandt ud af at de alle skulle have maks. satsen – hvem sagde konkurrence???

Og jo – vi kan jo bare skifte til en billigere bank – lad os da alle bare blive net bank kunder – det har jeg da også gjort. Men gamle fru jensen har nok ikke nemt ved det, og alle de små selvstændige har nok heller ikke nemt ved det – så de må pænt finde sig i alle gebyrerne.

Så jo – Gud vil jeg brokke mig! og hatten af for både forbrugerombudsmanden (som godt kunne gøre det meget bedre) og for ekstra bladet. Billedet på kortet har altid været der, og bruges af mange som identifikation – hva med at bankerne tilbød et billede mod de 5 kr som det koster pr. kort.!!!

Jeg har meget mere brok på hjerte – og fandme om jeg ikke til enhver tid af med det.