#135508
Anonym

Lige en korrektion til mit eget indlæg som godt kan misforstås: Jeg har skrevet “Jeg har selv haft både en byggekredit i tankerne og et forhåndslån, men efter de sidste ting nu er faldet på plads og der nu er dannet et klart og tydeligt billede af byggeomkostningerne, heller jeg allermest til et forhåndslån.”
Det som jeg mener, er at jeg har haft i tankerne enten et byggelån eller et forhåndslån, altså ikke en kombination af begge.

Forhåndslånet skulle i så fald være et fastforrentet 6% obligationslån der løber over 30 år.

Men mange tak for jeres svar. Hvad angår neptun202, så har jeg ikke lyst til at lade pessimismen sejre i disse tider. En ting er sikkert, tiderne er med os hvad angår pristilbud og det at håndværkerne har tid når vi har brug for dem. Vi har iøvrigt holdt os til de ældre veletablerede firmaer fra lokalområdet, selvom det selvfølgelig ikke er en 100% sikkerhed. Men det giver en vis form for tryghed i sig selv.

Jeg tror det allerklogeste for os vil være at skifte pengeinstitut. Jeg har talt med 2 andre pengeinstitutter, og hos ingen af dem har de hørt om lignende betingelser hvis vi vælger et forhåndslån. Jeg ville bare gerne være sikker i min sag, og syntes derfor at et indlæg ville være passende. Hvor ellers kan man opnå en fuldstændig uvildig rådgivning, uden at skulle betale for det? Det sjove er at kreditinstituttet som de 3 banker samarbejder med, er for alles vedkommende det samme.

Jeg har ikke særlig stor tillid til vores nuværende rådgiver. For mig er det i hvert fald vigtigt at i det tilfælde der rejser sig nogle tvivlsspørgsmål, at de så også er i stand til at svare på mine spørgsmål vedr. de produkter de vil sælge mig. At hun bare undlader at besvare et konkret spørgsmål jeg har gentaget et par gange vedr. en nærmere forklaring på det hun skriver omkring vores ønske til forhåndslån, er for mig bevis nok at der er noget der ikke helt stemmer og hun måske har en smule forkert fat i det. Men det kunne selvfølgelig også være som Lykkedrengen skriver, men i så fald har det ikke interesse for os.