#135450
Anonym

Hej dig som vil låne penge ud til fatige i Africa til 20% pa.
drop det!!!! for himlens skyld drop det!!!!
Hvis du vil låne ud til ulande (kun mulighed for en beskeden rente til dig) så gør det igennem en bank som “Oikos Bank” De har hovedkontor i århus og de har en filial i Skindergade i København.

Jeg hved fra talrige rejser i ulande at de har fået øjnene op for at tage lån fra rige vestelendinge. du ser højest højest sandsynligt aldrig en øre du selv låner ud.

Mikrofinans ( stifteren af en stor mikrofinans organisation fik nobels Fredspris) som du kan støtte igenem oikos bank er en god måde at hjælpe dem i ulande på hved at give dem kredit.
Du kan lave en rentefri opsparingskonto men også lave en opsparingskonto med en lav rente. Der er fuld statsgaranti for dit indskud i oikos bank efter gældende regler.

Og iøvrigt så oikos bank er topprofesionelle, de låner ud til fatige i ulande igenem et system så tilbagebetalingen er så godt som sikret. Faktisk er tilbage betalingsprocenten bedre end i f.eks Danmark.

men hvis du selv låner pengene ud (genem en hjemmeside på nettet eller hved selv at tage til afrika) så er det som at sende sit kreditkordtnummer og pinkode til “Prins Simpbuka i Nigia. du mister hver en øre. og ingen statsgaranti til at refundere dit tab.
MVH Peter from hell