#108746
Anonym

Hej, Ja jeg har været ude for den udmygelse af at jeg simpelthen ikke kunne hverken stikke eller skubbe til en ansat ved arbejdernes landsbank I sydhaven, København da jeg ville skifte bank. Hun spurgte om mit cpr-nr og om jeg havde konto et andet sted og indenfor 2 min. fik jeg et rent afslag.

Jeg blev lidt rasende, for man kan jo sige selvom jeg i mine yngre dage var uansvarlig med økonomien fra jeg var 18-20 jamen så er jeg en voksen mand idag som godt ved hvad jeg vil.

Nu var situationen at jeg ville skifte bank da denne var 100 meter fra mit hjem hvor min nuværende er 5 kilometer væk… men uanset hvad tog jeg det som en selvfølge at jeg blot kunne skifte bank efter eget ønske, men var desværre ikke tilfældet.

Jeg er bange for at indtil der sker et mirakel omkring at jeg kan komme ud af RKI, vil enhver anden bank afvise mig selvom jeg blot vil have en lønkonto, – også selvom jeg ikke ønsker nogen krediter eller lån….. Syntes bankernes politik og menneskesyn er lidt for snæversynnet i denne retning

Marken