Forside Fora Privatøkonomi Vi får et kæmpe krak der vil overgå 1929 Vi får et kæmpe krak der vil overgå 1929

#134936
Anonym

Tror det er dig der bliver grænsepsykotisk når FIAT møntsystemet bryder sammen globalt og du blive nødt til at tænke abstrakt for at få mad lige som alle andre.

Jeg ville sku have respekt for dig hvis dit job var at manipulere læserne på dette forum og du fik noget ud af global depression. Men at du forsvare det uden at få noget ud af det overhovedet er direkte idioti. Det er typer som dig, der er medskyldige i, at jeg har skulle bruge 8-9 år af mit liv på at oplyse folk om den elitære agenda, at krisen er skabt per design, når jeg kunne bruge min tid på at have sjov og ballade. Nu skal jeg bryde min hjerne med at finde ud af, hvordan jeg har mad nok de næste 4 år og vand. Hvor i verdenen det er mest sikkert at være og hvordan jeg kan sikre mine penge bedst muligt.

Husk på krisen er skabt for at plyndre dig og alle andre, fordi i har sovet i timen og ikke ville tro på at der findes en magtful elite som går efter global magt. De taler endda om global mønt som løsning på krisen i EU.

Jeg har talt med et medlem af Rothschild familien og nogen der arbejder for New World Order. Jeg læser hvad de skriver og forstår deres filosofi.

De hader svage “expandable containers”, “useless eaters”, “Human resource”. Eller får/kvæg som de kalder befolkningen. De har ikke det samme syn på andre mennesker som normale mennesker har. De betragter befolkningen som en kræft der skal holdes nede for at det ikke spreder sig og det er deres opgave at holde kræften i skak.

Dette er et monument de har:
THE MESSAGE OF THE GEORGIA GUIDESTONES

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
3. Unite humanity with a living new language.
4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
7. Avoid petty laws and useless officials.
8. Balance personal rights with social duties.
9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
10.Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.

Her er stenene:
http://www.radioliberty.com/stones.htm

Da jeg talte med medlemmet af Rothschild familien, som er en af verdens mest magtfulde familier sagde personen til mig:

(Ordet testers er et ord jeg brugte for eliten.)
“The biggest question that humanity has to answer for itself is “Are we cancer or are we medicine?”, and not “Where is God?” So far we share more with cancer cells, we’re programmed to proliferate and destroy our host (earth). So maybe that little group of “testers” is just functioning as medicine?”

Her lidt elitære citater.
http://www.amerikanexpose.com/quotes1.html