#134930
Anonym

GP,

Du skriver at det dårlige ved en guldfod er at værdien af guld svinger i værdi men du synes inflation på 2,5% om året er godt for samfundet. Som med andre ord betyder at penges værdi bliver 2,5% mindre hvert år.

Jeg kan ikke se hvordan et pengesystem der er bygget på ren tillid med meget store udsving er bedre end en guldfod. det hænger simpelthen ikke sammen.

Du mener, det er godt at bankerne kan udlåne 10 gange det beløb de har stående og tage renter for det og lade andre banker gøre det samme, som betyder, at man får en gigantisk bobble over tid som resultere i et gigantisk krak når bankerne kollapser og river samfundet med.

De store tabere blive Hr. og Frue Jensen. De meget rige ved godt at tiden er inde for at sikre pengene, så de ikke bliver tabt i fx. guld og diamanter og når krisen er på sit højeste kan man købe alt op for ingen penge. Det er også, hvad jeg vil gøre.

Det er derfor magteliten elsker krisen og det er derfor, de har skabt den. Man kan kalde det elitært røveri af middelklassen. Hvis du gjorde det samme, ville jeg have mere respekt for dig end at du forsvare det pga. af uvidenhed.