#134852
Anonym

General,
Jeg er ikke her for at fordømme nogen.Men hvis du var ude og rejse og blev kidnappet og udsat for tortur. Hvad rage det os? Det rager os, fordi du er et medmenneske der lider. Det er ganske almindelig medmenneskelighed. Hvis du hører at en kvinde bliver voldtaget i lejligheden ved siden af ringer, du også til politiet og ikke skruer højere op for dit TV.

Jeg talte med en fra Vietnam omkring den manglende medmenneskelighed i Danmark. Han tjener rigtig mange penge på olie handler etc. i Houston og bruger de fleste af sine penge på at hjælpe sit folk i Vietnam. Han fortalte mig at grunden til at han arbejder hårdt for at lave penge er for at hjælpe sit folk. Det er hans grund der motiverer ham.

Jeg fortalte ham om hvordan vores samfund er indrettet og hans svar var at Danmark virkede mere socialistisk end Vietnam og når staten får alt ansvar for at hjælpe mod at man betaler det meste af sin løn i skat forsvinder lysten til at gøre noget for andre var hans konklusion.

Det meenr jeg, han har ret i. Jeg kender intet folkefærd i verdenen der er mere egoistisk end det danske. Der er en stor mangel på medfølelse og forståelse for andre end en selv i dette land. Det er træk der kendetegner psykopater. Danmark er en psykopat nation.

Jeg kalder Danmark Brave New World/Fagre nye verden.

Som Shakespear sagde “There is something rotten in the state of Denmark” på overfladen er vi verdens lykkeligste folk. Men det er blot en facade. Bag den er nok verdens mest ulykkeligste folk der skjuler deres tomhed bag smil, fordi det er lav status at ikke SIGNALERE lykke.

Det der mangler er ærlighed, åbenhed og autencitet. I det øjeblik danskerne er mere ærlige med hvordan de har det. Jo nemmere kan de finde medmeneskeligheden.