#134720
Anonym

Hovedreglen ved ejendomme vedligeholdelse kan trækkes fra, FORBEDRINGER kan ikke. Disse kan dog tillægs værdien på ejendommen, og dette er relevant i forbindelse med salg, da avencen dermed bliver mindre. Dette bliver udregnet som købspris plus købsomkostninger plus forbedringer, dette tal fratrækkes fra salgsprisen og denne avance er skattepligtigt. Der er mange retsager om vedligeholdelse/forbedringer. De ting du nævner ser jeg også som forbedringer og dermed kan de ikke trækkes fra. Omkostninger som kan betegnes som vedligeholdelse er maling af træværk, løbende maling osv. Vedligeholdelse “giver ikke merværdi” men søger for at ejendommen ikke forfalder.
Jeg tror mange ville synes det var en lidt for god forretning at købe “skod” total istandsætte det og kunne trække det hele fra…

Håber dette kunne hjælpe “lidt” ellers kan man altid lægge sag an, men de ting du nævner er jeg sikker på vil blive betragtet som forbedringer. Ellers kan du søge på http://www.domstol.dk jeg er sikker på der er mange sage du kan søge inspiration I.