#134578
Anonym

Hej nuser,
tak for svaret.

for ca 8 mdr siden, så mine gældsposter således ud. kassekredit på 50.000 til en rente pa 8% og mit lån på 120.000 på 7.95%..
Min kasskredit var overtrukket lidt , men banken ville ikke hjælpe med mindre det hele blev til et stort lån.. Smart nok da de nu tager 15.3% i renter af alt over 125.000kr. Og kan her husker at min bankrådgiver sagde at jeg kun måtte være kunde hos dem og ikke andre banker.. Er det lovligt og kan jeg evt have skrevet under på at jeg kun må benytte dem?

Så længe jeg overholder mine forpligtelser(Hvilket er svært, men ladesiggørligt) Ser jeg det lidt som en groft metode.

Tager man f.eks. et mobil abonnement, må det da anses for at være ulovligt at påtvinge kunden lignende forpligtigelser.. Fordi man køber mælk i netto er det vil ikke ensbetydende med at, man ikke må købe andre vare i Superbest? Eller?

Nogen der ved hvad om banken kunne ha en fordel i, at lade mig gå til inkasso? De har vel hårdt brug for penge? hvis det sker, går staten så ind og betaler et beløb til banken?

Det virker meget somom at de ikke vil have det til at fungere.

Hvad med god bankskik, Er det normalt at banker låner 180.000 til unge uden uddannelse og nogen form for sikkerhed?

Ved jeg har været idiot, at sætte min lid til bankrådgiveren.

Ville bare ønske at den hårde kurs de ligger for dagen nu, var blevet gjort noget tidligere. Men må bare erkende at der skal bruges knofedt fra nu af.

Hvad med personligkonkurs/ gældssanering? Er det overhvodet en mulighed.
Går lidt og er bange for at bægeret måske flyderover, hvis ikke jeg snarest finder et job.

Mvh Jens