Forside Fora Privatøkonomi Er ved at være træt af eik banken Er ved at være træt af eik banken

#133810
Anonym

Jeg er enig…..det irriterer mig at de ikke melder ud mht. renten. Jeg forventer naturligvis at de følger rentenedsættelsen med 0,75%. Vi har et Bolig Maxrente lån med 5,5% i Max. rente og renten er p.t. 5,6%, så med nedsættelsen skal vi ned på 4,85% og jeg bliver meget negativ hvis de prøver at score bare såmeget som 0,0001% når de nu lige i Dec. har hævet deres rentespænd med hele 0,5% og dermed scorede hele Nationalbankens sidste nedsættelse til min store foragtelse!!! 0,25% rentespænd forøgelse havde været rigeleigt.
Vi har en stærk økonomi – heldigvis – men jeg føler at vi behandles som om der er farer på færde….!!

Jeg er lidt ligeglad med at de har sat nogle gebyrer i udlandet etc. da jeg anser det for “peanuts” – selvom det selvfølgelig samlet set gør dem til en ringere bank.

Men renten SKAL de følge op/ned til punkt og prikke, fordi dét er til gengæld ikke “peanuts” på et lån på 2 mill. om renten er 0,75% mere eller mindre. Det er tusindevis af kroner!

Jeg må sige at jeg er i samme båd som mange andre der savner Skandiabanken som man kunne regne med og som man vidste hvor man havde og hvergang der var en rentestigning/nedsættelse vidste man at de fulgte med op/ned.
Men omvendt er et heller ikke til at sige hvordan Skandiabanken ville have reageret i et marked som dette p.t.

Jeg kigger p.t. på Basisbank og BRF bank som alternativer – evt. i kombination med hinanden eller EIK Bank. Det bare surt når det ellers har kørt så godt.

MVH PeterA