#133368
Anonym

Min egen læge har villet henvise mig til smerteklinik, men efter det helvede jeg har gennemgået med genoptræning efter operationen, er jeg hunderæd for læger/sygehuse.
Bare jeg tænker på hvide kitler…

Jeg har spurgt min læge om jeg ikke kunne få akkupunttur mod smerterne i stedet for pillerne, da der er nogle bivirkninger, som jeg gerne ville være foruden. Det sagde min læge at jeg ikke kunne… Hmmm, Hvad gør man så? Selvmedicinering?

Jeg har været hos en hjernevrider, (offentlig) og jeg fortalte ham sandheden. Det værste for mig er…, at jeg ikke kan lave hvad jeg er bedst til, og tjene mine egne penge. At knokle som tjener og bartender som tidligere. Eller arbejde på fabrik, for den sags skyld, (noget jeg også har gjort tidligere) I brevet som han sendte til kommunen stod der, at jeg ikke er syg, men nedtrykt.

Jeg har gjort hvad jeg kan for at finde et arbejde, som jeg kunne udføre hjemme. (Jo mindre jeg belaster mit knæ desto færre smerter har jeg). Jeg leder stadigvæk, da selv en mindsteløn er meget mere end kontanthjælp. Det er desværre ikke mig selv, men mit knæ der hersker over mig. Mit knæ bestemmer, ALT!

Dvs. Mit knæ bestemmer, hvornår jeg står op, hvor længe jeg sover, osv…

Hmmm, God til EDB? Jeg skriver kun nogenlunde pænt, når jeg skriver…, meget langsomt, da jeg har svært ved at koncentrere mig? Måske fordi, der konstant er noget der tager min koncentration? Jeg skal lige strække mit ben ud…, (sorry, det spænder, og lidt mere til…)

Jeg skal nok selv komme væk fra kontanthjælpen. Jeg beder ikke om hjælp til det længere, da jeg ikke vil bede nogen om noget. (Hmmm, hvoffor blive ved med at tikke om hjælp hos kommunen?) Det er håbløst, jeg har forlængst opgivet, at få et skånejob………… Hmmm, selvstændig hjemme i min gamle, men billige lejlighed? Jeg undersøger alle muligheder. FØR jeg tager en beslutning.

Hmmm… Jeg kunne jo komme til at tjene så mange penge, at jeg kunne tage til…???? Dr. Steadman Colorado USA. Gæt hvad han er berømt for.

mvh merzonz (Sparer op til?)