#133206
Anonym

Det er MEGET SVÆRT at få et flexjob, (jeg har selv prøvet flere gange!) Det er MEGET svært fordi det koster DYRT! Og der skal spares. Og i dagens Danmark skal der meget mere til, at få førtidspension, end for f.eks 15 år siden, hvad jeg synes er en GOD TING, da mange har fået førtidspension, selv om de efter min mening aldrig, burde have fået førtispension.

I dag, er det (for kommunerne meget billigere at holde syge kontanthjælpsmodtagere…PÅ kontanthjælp, end det tidligere har været. (De skal SELV BETALE MERE)

I dag koster førtidspensionisterne, kommunerne MEGET mere end tidligere.

Ganske enkelt…, fordi førtidspensionister SAMLET, (se ting så som boligydelse), får betydeligt flere penge, end kontanthjælpsmodtagere.

Min PC-skærm står på mit sofabord, så jeg kan holde mit ben oppe i sofaen, (bruger trådløst tastatur)

Jeg har arbejdet det meste af mit liv, men “smart nok”???????? sparet på fagforening og A-kasse, (fordi jeg ikke var bange for at blive arbejdløs) Arbejde har jeg såmænd altid kunnet finde…

Da jeg er på smertestillende piller, kommer jeg af og til op på så høje doseringer, at jeg bliver svimmel, (nogle gange værre end andre)

Mit knæ kan holde mig vågen, døgnet rundt… selv om jeg er fuld af smertestillende piller, OG har taget sovepiller OVENI. Det er ikke kun smerterne, men også at det strammer, spænder, nager og gør ved i knæet. Når det så endeligt er lykkedes for mig, at falde i søvn, kan det ske at jeg vågner et par timer senere, FORDI mit knæ VÆKKER MIG.
(Hav ikke ondt af mig TAK) Jeg har accepteret min egen situation!

Mere kan jeg ikke gøre i øjeblikket. Da jeg skal være på smertestillende piller, resten af mit liv, må jeg bare tage det, som det er, og glæde mig over livet! Om jeg har været tæt på at tage mit eget liv?
DET kommer kun MIG ved, men I må godt beskylde mig for det… I må såmænd også gerne kalde mig bistandsbums. (Det er jeg jo blevet kaldet herinde) Det tager jeg med et smil.

Der er for iøvrigt mange andre, der har et meget ringere liv end jeg har. Hav ondt af dem! Altså, hvis I vil have ondt nogen…

Da jeg ikke må have noget, der hedder formue, (med undtagelse af pensionsopsparing), sparer jeg op…, “under madrassen”. Min husleje? 2600,00 INCL. 400,00 a conto varme (bor i provinsen)… Jeg kunne spare lidt, på at skifte fra Danske Bank til EIK Bank, men det er ikke umagen værd, da jeg ikke er et utilfreds menneske. Men jeg bruger skam EL-SPARE pærer…, meeen det er ikke længere ALT…, jeg sparer på, men jeg holder min konto i plus, og er så EKSTRA GLAD, for de ting, jeg køber KONTANT!

Jeg heller ikke utilfreds med min bank. HVIS jeg var meget utilfreds min bank, (hvad andre herinde jo er), ville jeg bare SKIFTE bank… Jeg gad ikke at brokke mig over MIN BANK. At skifte konto for et par hundrede kroner om året? NEJ DOG… SÅ nærig er jeg godt nok heller ikke, men ellers er jeg blevet MEGET NÆRIG. INDRØMMET…

mhv merzonz (Stadig gældfri)