#133111
Anonym

min A-kasse er vist den eneste, jeg ikke har fået registreret til told og skat.

mine omkostninger det sidste 1 1/2 år er ikke ret store, jeg har mine normale udgifter (dem der ikke er gæld) og højest nødvendige:

tlf (pga. arbejde)
husleje
el
A-kasse
internet (pga arbejde)

derudover køre jeg på wildcard billetter på arbejde, de dage jeg ikke kan blive kørt af min kollega… (min kollega’s lifts er desværre blevet minimeret en del på det sidste (ska lige siges det så gratis kørsel på arbejde))

ud over det bruger jeg ikke penge på andet end mad (kød skal jeg ikke købe, det får jeg fra mine forældre)

min største grund til gæld skyldes sådan set 2 ting….

jeg har taget kørekort (det har mit job krævet jeg skulle have) hos en kørelære der så penge i at lade være med at sende mig til køreprøve…. er næsten (5 dage) fra at være færdig med dette men må så os sige mit kort har kostet ca. 25.000 kr. fordi jeg stolede på når han sagde jeg ikke kunne køre bil (har siden hen skiftet kørelære)

og så havde jeg for 1 år siden et meget grimt brud med en kæreste, der kostede mig, at jeg måtte starte mit liv helt fofra… nyt indsku til lejlighed,.,,… ingen ting at leve på med og i…. såååå det nok de 150.0000 kr på de 2 bekostninger…

OG NEJ, DET ER INGEN UNDKYLDNINGER…

jeg er skam ik arbejds forskrækket… lever skam ikke af andet,,, men har efter vældige hovedslag måtte tage et par råd fra vennerne. dvs. jeg skal holde fri bare 1 weekend om måneden, for els kan jeg (desværre) åbentbart ik selv følge med… elsker sku els at arbejde altid, for så holder man sig sgu i gang.. og lige på det punkt elsker jeg at lave noget mere, end jeg holder af lønnen… 🙂

men man må desværre os høre efter kloge hoveder på dét plan, til tider….