#132852
Anonym

Hej,
Helt enig med de “fornuftige” folk der skriver :”Drop idéen”.
Jeg arbejder med forsikring og ved det er noget forsikringsselskaberne går meget op i, i tilfælde af størrer skader i alderen 18-25 år.
Og ganske rigtig beskrevet vil der blive tale om en Prorata erstatning – altså nedsat erstatning. Dog vil forsikringsselskabet altid have pligt til at betale panthaver, men du kan være 110% sikker på de sender regningen videre til din kammerat.

Mit bedste råd vil være at ringe til ALKA forsikring. Her har man indgået samarbejde med arrangører af et kursus der hedder “Respekt for fart”. Et 1 dags kursus der foregår i vejle og koster ca. 3500 at deltage på. Ved deltagelse på dette kursus, fjerne ALKA det indbyggede alderstillæg samt giver 2 års anciennitet.

I de tilfælde jeg har set beregnet, kan en 18 årig faktisk kaskoforsikre en “almindelig bil” f.eks VW Golf 1,6 til under 7000kr.

Ellers er der selskaber der samarbejder med forskellige bilmærker, hvor det også er muligt at opnå en fornuftig pris. Codan samarbejder f.eks. med VW, Toyota, Audi og en del flere mærker. Undersøg det..

Under alle omstændigheder, drop idéen med at fifle med brugeren! Forsikringsselskabet skal nok finde ud af det. Og desværre først når skaden er sket.

Med venlig hilsen
Insur