#132814
Anonym

Hmmm, Jeg er i øjeblikket på kontanthjælp, og har været det, et stykke tid nu.
Jeg behøver ikke at stå i kø, for at få mine penge. Jeg fik en Danske Ekstra-konto, med VISA/Dankort, Master, og AMEX. Kassekredit 20.0000. Som KONTANTHJÆLPSMODTAGER!

Jeg bad om, kun at få et VISA/dankort, da jeg ikke havde brug for de andre kort, og det gik Danske bank med til, på trods af, at man normalt ikke kan fravælge de andre kort, når man opretter en Danske Ekstra. Men det kunne jeg altså.

Selv da jeg stod i RKI, fik jeg tilbud om lån, fra min bank. Jeg tog bare ikke imod dem…, da jeg ville høvle det gæld af, som jeg allerede havde. Målet var ikke kun, at komme ud af RKI, men at blive gældfri, og FORBLIVE gældfri. Det fortalte jeg også min rådgiver, og handlede konsekvent derefter!

Jeg har senere fået ændret min konto, til en gebyrfri konto, (med samme VISA/dankort).

Jeg tror, at bankerne behandler deres kunder, efter deres kunders SAMLEDE PENGEHISTORIE.
Men, der er selvfølgelig også forskel på banker. JA, der er sågar forskel på rådgiverne i hver enkel bank, vil jeg gætte på.

Desuden har bankerne i de senere år, tabt store beløb på at kaste sig om med kreditkort.
Antallet af mennesker, der står i RKI, stiget konstant…
Bankerne er også bange, for en kraftig stigning af arbejsløsheden.

Bankerne er på blevet mere forsigtige…, (hvad kun er en god ting, da det høje lånefinasierede forbrug, jo er med til, at presse priserne i vejret).

Meeen, man kan altid få en lønkonto.
I jeres tilfælde lugter det lidt af, at banken kun vil sælge jer opsparing, (sikkert til et lavt afkast), og samtidig ikke vil give jer en kassekredit/kreditkort, men måske tager jeg fejl.