#132542
Anonym

Til Tove:

Jeg syntes også at du burde stoppe med din uberettiget kritik og usaglige “dumsmarte” bemærkninger. Alt hvad jeg har skrevet kan jeg stå inde for samt om nødvendigt dokumentere.

Således forbeholder jeg mig ret til til enhver til at gøre opmærksom på at samme person har spurgt om det samme flere gange samt hvis en historie virker lidt for “rørende”. Jeg kunne nævne massevis eksempler på det.

Jeg er godt klar at du, General Prier, Krisser og BoSol sluger samtlige spørgsmål råt og hver gang giver en længere forklaring, en forklaring som jeg dog oftest kun skimmer, da der for det meste er tale om stedse gentagelser og selvfølgeligheder.

I øvrigt klæder det ikke debatører fra din ovennænvte klike som generalen at opfordre til licenssnyd, ligesom BoSol i tide og utide opfordrer til at gemme sine penge i udlandet.

Jeg er sikker på at det er i Mybankers interesse at det er oprigtige spørgsmål der stilles, ligesom der ikke bør opfordres til at begå strafbare handlinger, det er bare for meget efter min opfattelse.

Men måske jeg også skal fryses ud af dette forum, ligesom I har gjort med andre?