#132084
Anonym

Jeg har studieret dette her intensivt på daglig basis i ca 8 år. Jeg har set meget information og talt med mange mennesker for at forstå, hvad det her handler om.

I alt sin enkelthed handler det om at en magtfuld elite ønsker global magt og vil indføre New World Order/verdensdiktatur. Det er ikke noget, de har besluttet for nogle få år siden. Det er et projekt der er blevet arbejdet på i århundrede. Hvis man er en rejsende mod øst (frimurer), har man sikkert hørt begrebet “The Great Work” som handler om skabelsen af en verdens regering.

Der er endda bygget et monoment for dette projekt:
På disse sten står der på flere sprog:
MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000
IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE.

BE NOT A CANCER ON THE EARTH —
LEAVE ROOM FOR NATURE —
LEAVE ROOM FOR NATURE

Monomentet kan ses her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Bemærk der står 500 Millioner mennesker. Vi er over 6,5 Milliarder.

Denne magt elite har støttet Hitler, Lenin og en masse onde diktatorer gennem tiden. De kan skabe krig, hvis det passer dem og de arbejder ihærdigt på at kickstarte 3 verdenskrig.

De kontrollere nationalbankerne, storindustrien, medierne, politikerne bankerne osv.

Jeg har talt med en fra denne magt elites familie(Rothschild). Personen sagde til mig” “The biggest question that humanity has to answer for itself is “Are we cancer or are we medicine?”, and not “Where is God?” So far we share more with cancer cells, we’re programmed to proliferate and destroy our host (earth). So maybe that little group of “testers” is just functioning as medicine? Think about that?”

Vedr. den økonomiske krise.
Alt vil gå galt. Mange vil begå mange “fejl”.

Det er den løgn, de vil bilde befolkningen ind, når de skaber et krak per design for at støvsuge mellemklassens værdier til sig og indføre en diktatorisk verdens regering med verdens valuta.

Det er vigtigt med meget uro for at kunne indføre politistat. Big Brother er blevet indført mange steder nu for at “beskytte” befolkningen mod onde terrorister. Hvad befolkningen ikke tænkte over er, at denne overvågning er sat op for at overvåge befolkningen og ikke “Al Quada”.

Mange vil sikkert sige det er fuldstændig vanvittigt det her og slå det ud af hovedet igen fordi det virker usansynligt. Detsværre er der mange der tænker sådan. Derfor kan det lade sig gøre.

Det bedste sted at skjule noget er i fuld åbenhed.

IMF warns of ‘disturbing’ UK debt
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7794294.stm

“With Europe, and the world, pitching headlong into a deep recession, the “Greek Syndrome”, as one French official calls it, was already being monitored with great care across the European Union.”
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/greek-syndrome-is-catching-as-youth-take-to-streets-1205001.html

Min konklusion er, at denne magtelite er et spejl på befolkningens svagheder. Befolkningen vil hellere lade andre tage magten end at tage ansvar for deres eget liv. De lader sig lokke til at opgive deres frihed mod falsk tryghed. Derfor er vi, hvor vi er nu. Vi som folk skal være vågne og ikke lade propaganda medierne fortælle os hvad virkeligheden er, fordi denne “naivitet” gør at eliten kan manipulere hele verdenen ind i kaos.

Det eliten hader er svage opgivende får der opgiver deres selvstændige tænkning og på kujonagtig vis lader som om de intet ser for at slippe for at tage ansvar.
Det er disse får eliten ønsker fjernet fra jordens overflade. Det har jeg hørt fra en der arbejder for New World Order. Det sikreste er at sige fra og være opmærksom.

Statsledere gennem tiden der taler om New World Order:
http://www.amerikanexpose.com/quotes1.html

Det vi skal gøre for at undgå globalt kaos og tab af 80-90% menneskeliv er at vågne op og sætte sig ind i den virkelige virkelighed som ikke er lige som eventyret leveret i medierne.

Når man ser verdenen i øjnene skal man informere andre om det.

Det er den eneste måde hvorpå vi kan vende denne synkende skude. Men det er måske allerede forsent. Jeg har opgivet og fokuser på mig selv nu og hvor jeg skal flygte hen.