#131624
Anonym

Spørgeren betaler topskat uden sin store engangsfortjeneste, men har en kapitalpension hos Nordea Liv og Pension, der er noget der ikke helt stemmer overens??

Og han håber på en god diskussion om emnet – jeg syntes ikke der er så meget at diskutere – emnet har været berørt herinde til uendelighed tidligere, så det er bare at taste ratepension under “søg” og tryk engang.

Eller ring til Nordea eller andre med forstand på den slags ting. De råd man får her er ofte mangelfulde eller ikke rigtige, og iøvrigt er det også svært at rådgive, da spørgerne ofte ikke får alle enkeltheder med.

Jeg er sikker på at mange af de pensionskunder der har været forsigtige og primært har valgt et gennemsnitsrenteprodukt (som jeg selv) er glade for at de ikke blev lokket over i et markedsrenteprodukt for et par år siden, hvor det jo gik så ufatteligt godt med aktierne. Nu sidder de og vræler og ærgre sig og skyder skylden på banken eller forsikringsselskabet over at opsparingen er halveret for manges vedkommende.

Så der er ikke noget der kan give gode, entydige råd – man skal blot altid sprede sine investeringer så meget som muligt.