#131344
Anonym

Jeg forstår ikke rigtigt dit indlæg, udover at det lader til at du ikke har problemer med at finde investering. Tillykke med det. Det er da flot – især i disse tider.

Fakta er dog at vi lever i krisetider og rekorderne for tvangsauktioner slåes måned for måned. Små- og mellemstore virksomheder oplever at bankerne ikke vil støtte selv gode projekter og der er eksempler på at bankerne har lukket virksomheders kassekreditter trods det at virksomhederne har været “sunde”.

For en lille virksomhed er 1/2 mill. kr mange penge og ofte arbejder iværksætteren “røven ud af bukserne” for at kunne holde sammen på det hele. Jeg mener bankerne glemmer at det er disse virksomheder, der rent faktisk genererer flest arbejdspladser og dermed holder hele vores samfund igang. Derfor fatter jeg ikke at en bank uden tøven blot låner et selskab som ITfactory 350 mill. kr. og så bagefter blot ryster på skulderen, når pengene viser sig at være tabt.

Jeg synes det er at gøre grin med os småvirksomheder, som nogle gange behandles direkte uanstændigt af bankerne. Trods det at vi fremviser de rigtige tal og arbejder døgnet rundt for at holde tingene igang. Nu står vi så tilbage med regningen – men tro ikke at det ændrer på bankenssyn af de små- og mellemstore virksomheder.

Det er til at kaste op over!

PA